Бездомно куче нападна и ухапа дете в центъра на Хасково, съобщава NOVA. Сигналът е

...
Бездомно куче нападна и ухапа дете в центъра на Хасково, съобщава NOVA. Сигналът е
Коментари Харесай

Бездомно куче нахапа дете в Хасково

Бездомно куче нападна и ухапа дете в центъра на Хасково, съобщава NOVA. Сигналът е получен на телефон 112, а детето е откарано в Спешна помощ от майка си, която е била с него.

Зрители алармираха, че в Градската градина е цялостно с бездомни кучета, които употребяват за отмора детските пясъчници в парка. Това не е единственият случай на нападнат от кучета в града.  

„ На 30 май детето ми потегли за учебно заведение. На входа на градината две кучета са го ухапали по крайници. В момента към този момент е добре. След тази преживелица синът ми към този момент се опасява да се разхожда в парка. От доста време имаме проблем с бездомните животни ”, разказа в ефира на „ Здравей, България майката на потърпевшото дете - Снежана Митева.

По думите на охранителя на парка Веселин Цанев, кучетата стават все по-агресивни.„ Подавали сме сигнали. Общината прибра най-агресивното куче, само че другите останаха ”, сподели още Веселин Цанев.

Пресаташето на община Хасково Диана Иванова съобщи, че казусът не е единствено в този град. „ От началото на годината в Хасково работи подслон за бездомни животни. Повече от 150 кучета към този момент са прибрани. В момента се опитваме да заловим и останалите животни, които демонстрират експанзия ”, каза още тя.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР